Εκδότες

ΣυγγραφείςΛεσβιακό Ημερολόγιο 2011

Συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση των «Ημερολογίων», ο φιλόλογος Παναγιώτης Σκορδάς και οι εκδόσεις «Αιολίδα» ετοίμασαν για το 2011 το νέο «Λεσβιακό Ημερολόγιο». 

Περισσοτερα


10,00 € με ΦΠΑ.

Shipping Rates

Συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση των «Ημερολογίων», ο φιλόλογος Παναγιώτης Σκορδάς και οι εκδόσεις «Αιολίδα» ετοίμασαν για το 2011 το νέο «Λεσβιακό Ημερολόγιο». Στις 300 σελίδες του φιλοξενούνται 20 μελέτες, όλες λεσβιακού ενδιαφέροντος, γραμμένες από έγκριτους ερευνητές, οι οποίες καλύπτουν μια ποικίλη θεματολογία: ιστορία, αρχαιολογία, λαογραφία, δοκίμιο, εκπαίδευση, γραμματολογία, θέατρο, κινηματογράφο.
Αναλυτικότερα το Ημερολόγιο ανοίγει με το προλογικό σημείωμα του επιμελητή Παναγιώτη Σκορδά και τους χαιρετισμούς του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, του Περιφερειάρχη Αιγαίου Νάσου Γιακαλή και του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου. Ακολουθεί μια ενότητα με 30 περίπου φωτογραφίες του γνωστού και καταξιωμένου ζωγράφου και φωτογράφου Δημήτρη Γέρου με θέμα τη Λέσβο, ένα αδημοσίευτο κείμενο του αείμνηστου πεζογράφου Νάσου Θεοφίλου με τίτλο «Το ποιητικό βλέμμα του Δημήτρη Γέρου» και οι μελέτες των ερευνητών.


  • ISBN: 978-960-99323-6-3
  • Σελίδες: 304
  • Συγγραφέας: Παναγιώτης Σκορδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια.

30 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή