Εκδότες

ΣυγγραφείςΧΕΙΜΩΝΑΣ- Γ. ΤΣΑΡΟΥΧΗ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ- Γ. ΤΣΑΡΟΥΧΗ

Ο Χειμώνας, έργο του Γιάννη Τσαρούχη σε μεταξοτυπία. Οι μεταξοτυπίες είναι αριθμημένες, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και φέρουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του Ιδρύματος Τσαρούχη

Διάσταση: 0,34χ0,44 μ.

Περισσοτερα


120,00 € με ΦΠΑ.

Shipping Rates

Ο Χειμώνας, έργο του Γιάννη Τσαρούχη σε μεταξοτυπία. Οι μεταξοτυπίες είναι αριθμημένες, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και φέρουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του Ιδρύματος Τσαρούχη.

Ανήκει στον δεύτερο κύκλο (παραλλαγές), στις  «Τέσσερις Εποχές» που ζωγράφισε ο Τσαρούχης, δίχως επιγραφές, μόνο γυναίκες, λάδι σε λινό, 1970 - 1971, για τη συλλογή Ε. Τεριάντ.

Ο Χειμώνας, κοπελιά με μαύρα μάτια, φρύδια, μαλλιά, στεφανωμένη με κισσό, ενώτιο - σκουλαρίκι στ’ αριστερό αυτί της, γυρισμένη λίγο δεξιά. Φορά βαθύ καστανό χιτώνα με πέτσινη ζώνη στη μέση. Από το δεξιό ώμο της κρέμεται μαύρο σάλι, γυναικείο πλεχτό, που φτάνει χαμηλά ως το αριστερό της χέρι, που βαστά μαργαρίτες και μενεξέδες. Στο δεξί χέρι, σηκωμένο ως τη μέση, βαστά ρόδι και μπροστά της σε τραπέζι χάλκινο κάνιστρο με τέσσερα πορτοκάλια με τ’ άσπρα λουλούδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

4 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή