Εκδότες

ΣυγγραφείςΕμπρός για το EURO 2012

Εμπρός για το EURO 2012

« Εδώ θα βρείτε πρωτογενές δημοσιογραφικό υλικό απο­κλειστικά... για σας! Και για το φετινό EURO, και για το παρα­σκήνιο του 2004 και του 2008. Φυσικά δεν λείπουν κι όλες οι απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για την εικόνα όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα γήπεδα της διοργάνωσης.»

Από τον πρόλογο των συντονιστών της έκδοσης, Γιάννη Δάρα και Παύλο ΠαπαδημητρίουΠερισσοτερα


10,00 € με ΦΠΑ.

Shipping Rates

«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν στην έκδοσή μας να διαβάσετε πράγματα που δεν θα διαβάσετε άλλου. Μετρήστε το αυτό που σας γράφω, γιατί πιστεύω ότι θ’ αποδειχθεί αλη­θινό. Εδώ θα βρείτε πρωτογενές δημοσιογραφικό υλικό απο­κλειστικά... για σας! Και για το φετινό EURO, και για το παρα­σκήνιο του 2004 και του 2008. Φυσικά δεν λείπουν κι όλες οι απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για την εικόνα όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Κρατήστε μας! Κρατήστε μας στα χέρια σας, στο μυαλό σας και στη συνέχεια στο αρχείο και την αθλητική σας βιβλιοθήκη! Είμαστε καλή παρέα, θα δείτε...

Καλή ανάγνωση και ευχές να χαμογελάσετε και να κοιτάξετε ψηλά απ’ τις 8 Ιουνίου και μετά, με αφορμή την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας!!!»

Από τον πρόλογο των συντονιστών της έκδοσης, Γιάννη Δάρα και Παύλο Παπαδημητρίου

Η έκδοση περιέχει κείμενα των: Ανδρέα Μπόμη, Κώστας Βερνίκου, Γιάννη Τοπαλίδη, Άγγελου Μενδρινού και συνεντεύξεις με τους Φερνάντο Σάντος, Σοφοκλή Πιλάβιο, Τάκη Φύσσα, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Άγγελο Χαριστέα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Φωτάκη, Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κύρο Βασσάρα, Λάκη Νικολάου, Θόδωρο Ζαγοράκη, Όττο Ρεχάγκελ, Βασίλη Τσιάρτα, Ζήση Βρύζα, Κώστα Κατσουράνη, Τραϊανό Δέλλα, Άγγελο Μπασινά.

«Είναι το πάθος που βγάζει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όταν παίζει με την Εθνική. Αυτό το πάθος δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού»                          
Φερνάντο Σάντος
  • ISBN 978-960-9653-05-3
  • Αριθμός τόμων: 1
  • Δέσιμο Μαλακό εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης 2012
  • Σελίδες 144
  • Συγγραφέας Γιάννης Δάρας - Παύλος Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

30 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή